Dr. Utassy Gábor

Orvos, Táplálkozástudományi tanácsadó

 

Amennyiben gyógyszeres terápiát, receptírást nem igényel, elegendő, hogy csak virtuálisan vegye igénybe segítségem. Azonban kérem, hogy a telekonzultáció előtt, e-mailben küldje el legfontosabb adatait: teljes nevét, címét, telefonszámát és részletesen a jelenlegi panaszait, -ha vannak-, vizsgálatai eredményeit, hogy fel tudjak készülni a hatékony konzultációra. A telekonzultáció alapján nem küldök receptet, nem írok szakvéleményt. A megbeszélésünk után, amennyiben igényli-, írásban küldök Önnek egy összefoglalót, ami a tanácsadás során elhangzott, legfontosabb teendőket tartalmazza.

Vis major: Amennyiben technikai probléma (áramszünet, a PC vagy a Skype lefagyása) szakítaná meg bármelyik oldalon a konzultációt, természetesen, amint lehet, visszahívom, és lebeszéljük a hátra maradt időt!

A telekonzultáció általános szabályai

Video hívásra alkalmas készülék. Szélessávú internet kapcsolat, Skype program + saját Skype-fiók. "video-szkájpolás" alapjainak ismerete.

Technikai feltételek

TELEKONZULTÁCIÓRÓL

A telekonzultáció folyamata:

Miután Ön úgy döntött, hogy igénybe veszi telekonzultációs szolgáltatásomat, e-mailben, sms-ben vagy telefonon jelzi ezt nekem1.


Közösen megegyezünk a konzultáció időpontjában, a kért konzultáció hosszában².


Ön elküldi e-mailban a legfontosabb adatait (l. fent).


Amennyiben szükségesnek tartom, kiegészítő információkat kérek.


Ön előre rendezi a konzultációs díjat  (l.Konzultációs díjak oldal).


Visszajelzem a díj megérkezését.


Megtörténik a telekonzultáció.
1. Ezzel elfogadja a telekonzultáció általános szabályait.

2. Ezzel elfogadja a konzultációs díjat, l. Konzultációs díjak oldal.